Hoezo Belgrado.

Belgrado is de hoofdstad van Servië. Slechts 150km van de Hongaarse grens en meteen ook van de EU-grens. Servië is geen lid van de EU. Daardoor kunnen hoogopgeleide en goed Engelstalige professionals minder makkelijk in de EU werken. Servische Accountants wensen bovendien met innovatieve software te werken. Met vier top universiteiten biedt Belgrado veel potentiële werkkrachten aan een correct loon met een hoog engagement. Een gedreven werkmotivatie is ingebakken in de cultuur.

De missie van Dion

Dion ontzorgt Accountantskantoren.

Zo kan elke Belgische Accountant zorgeloos zijn team uitbreiden met topprofessionals. Dion biedt dé oplossing voor het nijpend tekort aan financiële professionals in België.

Jij bepaalt de opdrachten voor jouw kantoor en samen stellen we het ideale profiel samen. Dion recruteert en selecteert je nieuwe collega en zorgt voor opleiding en ondersteuning ter plaatse.

En je hoeft helemaal geen Servisch te leren: als Accountantskantoor heb je een overeenkomst met een Belgische vennootschap en ook de onboarding gebeurt in onze taal.

Deze kantoren gingen je al voor:
Dfisc

Onze Waarden.

Dion draagt zijn Europese waarden hoog in het vaandel. Dion past altijd een duurzame werkethiek toe. Zowel in overleg met kantoren als met Dion-collega's in België en Belgrado. Dat maakt ons  een gewaardeerd partner.

Samenwerken

Over grenzen heen

Respect & vertrouwen

Elkeen zijn vaardigheden

Integriteit

Betrouwbaar en oprecht

Duurzaamheid

Een lange termijn relatie

Meet Dion.

Sanja

Team Leader, Senior Accountant

Natasa

Senior Accountant

Irena

Senior Accountant

Dragana

Senior Accountant

Teodora

Senior Accountant

Ons beter leren kennen?

Contacteer Dion

Careers

Want to be a part
of our team?

We constantly need new talents. Does your profile match with one of our Belgian Accountancy firms?

See Openings